Lappi on täynnä
mahdollisuuksia.

Koulutukset

Hygieniapassi
Lue lisää

Toteutamme hygieniapassitestejä kaksi kertaa kuukaudessa tilausten mukaisesti Rovaniemen toimistollamme Pekankadulla.
Testiin osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Maksuohjeet testiin lähetetään ennakkoilmoituksen jälkeen sähköpostilla. Maksu etukäteen tai testin yhteydessä. Testipäivissä on rajattu osallistujamäärä max. 8 henkeä. Tarkemmat tiedot hygieniapassista Ruokaviraston sivulta. Testiin osallistujan on aina todistettava henkilöllisyytensä.

Tulevat testipäivät: (muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia):

Toukokuu:
Maanantai 16.5 klo. 15.00
Tiistai 31.5 klo. 17.00

Kesäkuu: Maanantai 13.6 klo. 17.00


Hygieniapassitestin hinta:
50 €/hlö (ei sisällä koulutusta)

Uusintatesti 25€ (Careerin testaama)

Toimitamme sähköpostilla ilmoittautuneille tietoa materiaaleista, joiden avulla voi opiskella itsenäisesti hygieniaosaamista testiä varten.

Alennusryhmät: -10% (opiskelijat ja työnhakijat)
Testikielet: Suomi, ruotsi, englanti.
Ilmoittautumiset sähköpostilla:
osoitteeseen info@career.fi nimeä sähköpostin otsikko: Hygieniapassi. Kerro ilmoittautujan nimi, sähköpostiosoite sekä minkä päivän testiin ilmoittaudut. Tarkemmat tiedustelut tuire.eilitta@career.fi

Työturvallisuuskorttikoulutukset
Lue lisää

Toteutamme koulutuksia ja testejä kuukausittain tilausten mukaisesti Rovaniemen toimistollamme Pekankadulla syksystä 2022 alkaen.

Verkkokoulutukset valtakunnallisesti käynnistyvät myös syksyn 2022 aikana. Koulutusten tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.
Tarkemmat tiedustelut tuire.eilitta@career.fi

Puheenvuoro työelämätaidoista tai verkostoitumisen saloista
Lue lisää

Tilaa  asiantuntijapuheenvuoro sparraamaan työllisyyden parissa työskenteleviä, työnhakijoita tai opiskelijoita. Ja koska suhteilla ne työpaikat usein menevät, on verkostoitumistaidot ja henkilöbrändi ovat myös asioita, joista Heidi “verkostoitumisguru” mielellään luennoi.  Heidi on ollut asiantuntijapuhujana mm. Elinkeinoelämän Keskusliiton kanssa valtakunnallisella Nuorille töitä- koulukiertueella sekä julkaissut “Työelämätaidot selviytymisoppaan”, jota on myyty yli 6500 kappaletta. Kannattaa kysäistä myös muista työelämäaiheista puhujia, esimerkiksi työturvallisuuteen tai uudistettuun YT-lakiin liittyen. 

Tarkemmat tiedustelut heidi.alariesto@career.fi 

Ollaan yhteydessä!

Tuire Eilittä

yrittäjä / rekrytointi, koulutus

Seuraa somessa

[fts_mashup posts=10 social_network_posts=10 words=45 height=800px center_container=yes show_social_icon=right background_color=#FFF show_media=top show_date=yes show_name=no padding=12px grid=yes instagram_type=business instagram_name=17841452144176970 column_width=275px space_between_posts=6px]