Hei, tässä
Jonna ja Jasmiina

Pro Careerin tarina

Opiskellessaan ekonomiksi Tampereen yliopistossa, Jonna teki töitä opintojen ohessa ja tutustui Jasmiinaan. Jasmiina ja Jonna työskentelivät tiiviinä taisteluparina ja tekivät toimeksiantoja pääpainonaan toimihenkilö rekrytoinnit ja henkilöstövuokraus. Alalla näitä kutsutaan valkokaulusrekryiksi.  

Kun perustimme Arctic Careerin, asetimme rohkeasti tavoitteeksi 10 toimipistettä vuoteen 2032 mennessä. Tampere oli kartalla alusta alkaen osin sen takia, että perustajista Jonna on asunut siellä yli viiden vuoden ajan. Elinkeinoiltaan Tampere on mielenkiintoinen, teollisuuspainotteinen, punatiilen värinen kaupunki yleisilmeeltään. Tampere tarjoaa henkilöstöalalle hyvin mahdollisuuksia monipuolisuutensa ansiosta. Ensimmäiset asiakkuudet Tampereelta löytyivät jo ennen toimitilojen hankintaa, joka rohkaisi käynnistämään toiminnan jo lokakuussa 2023. 

Jasmiinan työelämä koostuu pitkälti HR:n ja rekrytointien parissa työskentelystä, konsultoinnista, esihenkilötyöstä ja B2B myynnistä. Paremman työelämän luominen, työntekijälähtöisyyden nostaminen sille kuuluvalle jalustalle, työelämätaitojen kouluttaminen, nuorten sparraaminen ja johtaminen, ovat olleet Jasmiinan sydämenasioita koko työelämänsä ajan. Tavallaan ne arvot, mitkä Jasmiinalle ovat tärkeitä, olivat hyvin pitkälti ne samat, joiden varaan Arctic Career on rakennettu. Välittäminen, vastuullisuus, oppiminen, ilo ja kiltteys yhdistivät suoraan Jasmiinan tiimiin.  

”HR ja rekrytointi ei ole takahuoneissa tapahtuvaa pehmeätä puuhastelua tai salatiedettä. Työntekijälähtöisyyden tulisi olla jokaisen yrityksen strategian polttopiste ja muistaa, että hyvinvoiva työntekijä on myös tuottavampi työntekijä. Rekrytointiprosessi on ensikosketus työnhakijalle työnantajan kulttuuriin ja toimintatapoihin. Tässä minä, ja me, haluamme olla alan kärkitoimijoita. Yritykset luottavat brändinsä ja työntekijöiden ensikosketuksen yritykseen meidän käsiimme ja haluamme olla sen luottamuksen arvoisia.” – Jasmiina 

Jasmiina on pohtinut useassa kohtaa elämässään yrittäjyyttä ja kun ihmiset, joilla on sama intohimo, samat arvot, sama huumori kohtaavat, on loppu historiaa!     

Tampereella 2.10.2023

Heidi Alariesto, Jonna Saarinen ja Jasmiina Inkinen

Arvomme

Välittäminen
”Me emme vain välitä, me välitämme”.

”Me emme vain välitä, me välitämme”.

Haluamme, että työntekijät saavat tarvitsemansa perehdytyksen, työvälineet, turvallisen työympäristön, arvostusta. Työpaikat, keikat, jotka otamme välitykseen ovat kaikki sellaisia, että itse voisimme lähteä ne suorittamaan. 

Ilo
”Töissä saa olla kivaa.”

”Töissä saa olla kivaa.”

Pyrimme kohtaamaan asiakkaamme ja lähimmät kollegat hymyssä suin. Toki aina ei hampaita hymyilytä, ja sekin on sallittua. Töissä on lupa näyttää tunteita ja iloita onnistumisista. Työkavereita ja asiakkaita saa yllättää iloisesti esimerkiksi palvelemalla vielä paremmin, kuin he olisivat odottaneetkaan tai vaikka tuomalla tuoreet pullakahvit toimistolle.

Kiltteys
”Kun tulee vastoinkäymisiä, autamme ja tuemme kaikin tavoin.”

“Kun tulee vastoinkäymisiä, autamme ja tuemme kaikin tavoin”

Ihmiset ovat pohjimmiltaan hyviä, ja haluavat tehdä töitä. Jokaisessa on talenttia. Haluamme auttaa sen oman työuran löytämisessä, oman ammatillisen identiteetin kasvussa, vaikka se ei aina ensimmäisen työpaikan kautta onnistuisikaan. Kiltteys on aitoa empatiaa, ymmärtämistä ja hyväksymistä toinen sellaisena kuin hän on. 

Vastuullisuus
“Kannamme vastuumme pohjoisesta ja teemme työmme laadukkaasti”. 

“Kannamme vastuumme Suomesta ja teemme työmme laadukkaasti”. 

Vastuullisuus on henkilöstöpalvelualalla monin tavoin läsnä. Olemme vastuullisia työnantajia. Kannamme vastuuta asiakasyrityksistä, niiden kasvun edellytyksistä. Kannamme vastuuta Pohjois-Suomen elinkeinojen kehittymisestä siten, ettei työvoiman saatavuus olisi kasvun este. Vastuullisuus tarkoittaa meille rohkeutta myöntää myös virheet, mokat ja oma keskeneräisyys ihmisenä. 

Oppiminen
“Vain muutos on pysyvää”

“Vain muutos on pysyvää”

Uuden oppiminen on tärkeä osa työtämme, osa ihmisenä olemista. Opimme päivittäin eri toimialoista, ihmisistä ja itsestämme lisää. Me pyrimme tarjoamaan työntekijöille aktiivisesti työn lisäksi mahdollisuutta opiskella oppisopimuksella sekä työpaikoilla sisäisiä urakehitysmahdollisuuksia.

Ollaan yhteydessä!

Jasmiina Inkinen

yksikköpäällikkö / myynti / rekrytointi

Tampere, Suomi

Ollaan yhteydessä!

Tytti Miskala

Rekrytointivastaava / Tampere

Ollaan yhteydessä!

Jonna Saarinen

yrittäjä / talous, markkinointi, rekrytointi